Voorkomen, vervangen, verplaatsen en verrijken: hybride zorg in het WZA

Nieuws

Waarom doen we dit? Dat vragen Saskia Carli en Lianne Holtmaat zich telkens af bij de ontwikkeling van nieuw beleid op het gebied van digitale zorg of de implementatie van een nieuw hybride zorgpad. Ze zijn beide adviseur digitale zorg in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA). 

Saskia Carli en Lianne Holtmaat

Het antwoord op die waarom-vraag bepaalt in hoge mate de implementatiestrategie. Kiezen ze bijvoorbeeld voor een ziekenhuisbrede uitrol? Of wordt het traject op maat voor een specifieke patiëntengroep ingevoerd? En kan digitalisering de zorg ook verrijken? Hoe ervaren patiënten dat? Luister naar de uitleg van Carli en Holtmaat in de nieuwste podcast Digitale Zorg van de NVZ.

Meld je aan voor de lunchbijeenkomst

Heb je na de podcast nog vragen aan Saskia Carli of Lianne Holtmaat? Meld je dan aan voor de online lunchbijeenkomst! Neem een broodje en een kop koffie, camera mag uit, en stel je vragen in de chat. De podcasts en lunchbijeenkomsten worden georganiseerd door het programma Digitale Zorg van de NVZ in het kader van de Slimme Zorg Estafette. Ze zijn interessant voor iedereen die meer wil weten over digitale zorg. Deelname is gratis. 

Meld je aan voor de lunchbijeenkomst op 21 februari van 12.00 – 12.45 uur!

Lees meer over