Werken bij de NVZ

Bij de NVZ werk je met zo'n 70 collega's aan de beste zorg in Nederland, die bovendien toegankelijk en betaalbaar is. Dat is onze missie. We doen dat op veel verschillende manieren. We ontwikkelen beleid en adviseren leden daarover. We overleggen en onderhandelen met stakeholders. We denken mee over innovatieve werkwijzen en de implementatie daarvan. En we ondersteunen onze leden met informatie, bijeenkomsten, cursussen en advies op maat. 

Direct naar actuele vacatures

Jouw werkomgeving

We werken in een prettige, informele sfeer. Nieuwe medewerkers zeggen vaak dat ze verrast zijn door het warme welkom en de vriendelijke collega's. Ons kantoor is ingericht op hybride werken. Er is een huiskamer waarin we elkaar ontmoeten, er zijn stilteruimtes en werkplekken waar juist wat meer rumoer mag zijn, eenpersoonskamers voor online overleggen en vergaderruimtes waarbij ook mensen vanuit thuis via een scherm mee kunnen doen. We werken dus afwisselend thuis en op kantoor. 

NVZ-medewerkers  

De NVZ, dat zijn wij. Innovatief, gericht op samenwerking, betrouwbaar en transparant. Als NVZ- medewerker daag je jezelf voortdurend uit. Om een geloofwaardige en overtuigende gesprekspartner te zijn voor collega’s en ons bestuur, voor bestuurders en stafmedewerkers van lid-instellingen, voor externe stakeholders, politiek en media zijn vakkennis en kennis van trends en ontwikkelingen nodig. Ook beschik je over vaardigheden gericht op netwerken, lobby en informatieoverdracht. Je blijft leren en jezelf ontwikkelen. Hiermee zet je in op duurzame inzetbaarheid, zowel binnen als buiten de NVZ.  

De NVZ en jij

De NVZ wil de voorwaarden creëren waarbinnen een duurzame werkrelatie kan ontstaan, gericht op ontwikkeling en een goede balans tussen werk en privé. De verantwoordelijkheid hiervoor ligt bij ons beiden: werkgever en medewerker. Lichamelijke gezondheid en geestelijke vitaliteit zijn hier onderdeel van. Samen doen we recht aan de afspraken die we maken over samenwerken, werkhouding en persoonlijke omstandigheden.

Bekijk onze actuele vacatures of stuur een open sollicitatie via het contactformulier.