Workshop Video's maken met de smartphone

Datum
16-05-2019
Prijs voor NVZ leden:
€ 295,00 (btw vrij) per persoon

Omschrijving

Een video is het juiste middel om een boodschap helder over te brengen voor bijvoorbeeld e-learning, een instructie voor medisch personeel, testimonials van artsen of patiënten of het maken van een vlog. Om geld en tijd te besparen kiezen steeds meer organisaties ervoor om zelf video's te maken. In deze workshop leert u professionele video’s te maken met uw smartphone voor bijvoorbeeld social media, opleidingsdoeleinden, patiëntencommunicatie of interne communicatie.

Resultaat
Een eenvoudige korte video maakt u voortaan zelf met uw smartphone. Filmen, monteren en storytelling op een en hetzelfde apparaat. Ook weet u wat belangrijke factoren zijn om goed gevonden te worden op YouTube, Facebook of andere sociale media.

De trainers
Davidson Rodrigues (BA) is trainer bij FH Communicatie. Verder is hij trainer en eindredacteur OPEN Rotterdam (Beste lokale omroep NL 2017), projectleider OPEN VLOGGER (Kanaal met 12 vloggers en docent bij het SAE Institute Amsterdam.
Rob Freijssen (MA) is trainer bij Crisis-training.nl en FH Communicatie. Verder is hij trainer Journalistiek- en communicatiemanagement mobiele journalistiek en oprichter OPEN Rotterdam (Winnaar Lokale omroep award 17’).

Voor wie
NVZ-leden bijvoorbeeld werkzaam als communicatieprofessional.

Algemene Voorwaarden
Op deze workshop zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten
De workshop Video's maken met de smartphone vindt plaats op 16 mei 2019 van 13.30-16.30 in Kontakt der Kontinenten. Heeft u een vraag over een training van de NVZ? Neem dan contact met ons op.

Programma


De workshop vindt plaats op 16 mei van 13.30-16.30 in Kontakt der Kontinenten.


FH Communicatie heeft een voor de NVZ op maat gemaakte kennismakingsworkshop ontwikkeld:
  • Uitleg apparatuur en video-app
  • Het draaien van verschillende shots
  • Eenvoudige oefening in MoJo-shots
  • Storytelling : hoe vertel je een eenvoudig verhaal in beeld?
  • Oefening storytelling.
  • Werkboekje met tips & tricks


Datum
16-05-2019
Prijs voor NVZ leden
€ 295,00 (btw vrij) per persoon