Masterclass Interne communicatie bij verandering

Datum
28-03-2019
Prijs voor NVZ leden:
€ 695,00 (btw vrij) per persoon

Omschrijving

Bent u (senior) communicatieadviseur of -manager en heeft u al vaker meegewerkt in of aan een verandertraject binnen uw zorginstelling? Wilt u uw rol daarin verder versterken en zelfs verbreden naar communicatie & change? Dan geeft de Masterclass Interne Communicatie bij Verandering u handvatten om verandertrajecten een boost te geven.

Wat mag u verwachten? Een dag vol met feedback en gerichte tips & tricks op maat voor uw situatie en behoefte. U werkt in een groep van maximaal 8 ervaren vakgenoten, die zelf ook veel ervaring hebben in communicatie bij verandering. Het programma wordt vormgegeven op basis van de wensen van de deelnemers en bestaat uit eigen casuïstiek die ingebracht kan worden. Hoewel het programma geheel samen wordt vormgegeven op basis van uw voorkeuren zijn dit de elementen waaruit het programma op hoofdlijnen wordt opgebouwd:

1.  Van communicatie over de verandering naar communicatie als verandering;
2.  Oefenen gesprekken over de verandering;
3.  Intervisie op casussen van deelnemers (30 minuten per deelnemer);
4.  Overige issues en kwesties.
 
Resultaat
Na deze interactieve masterclass kunt u uw rol versterken binnen het verandertraject en zelfs verbreden naar communicatie & change.
 
Voor wie?
NVZ-leden werkzaam als (senior) communicatieadviseur/-manager.

Algemene Voorwaarden
Op deze cursus zijn de algemene voorwaarden van toepassing.

Meer weten
De masterclass Interne communicatie bij verandering vindt plaats op 28 maart van 9.00-17.00 in Kontakt der Kontinenten. Heeft u een vraag over een training van de NVZ? Neem dan contact met ons op.
 
 


Programma

De Masterclass Interne Communicatie bij verandering vindt plaats op 28 maart 2019 van 9.00-17.00 uur.

Datum
28-03-2019
Prijs voor NVZ leden
€ 695,00 (btw vrij) per persoon