Abonnement Cao Kenniscentrum

Het Cao Kenniscentrum van de NVZ bevat uitgebreide toelichtingen op de Cao Ziekenhuizen en de Arbeidsvoorwaarden Medisch Specialisten. Deze informatie is niet publiek toegankelijk. Leden van de NVZ met een Mijn NVZ-account kunnen deze toelichtingen raadplegen.

Inhoud abonnement

Bent u geen lid van de NVZ, maar wilt u wel gebruik maken van het Cao Kenniscentrum? Neem dan een abonnement. U ontvangt dan ook de nieuwsbrief van het Cao Kenniscentrum. Een abonnement op het Cao Kenniscentrum geeft u geen recht tot het stellen van telefonische vragen.

Het Cao Kenniscentrum is er in de eerste plaats voor NVZ-leden. Past u de Cao Ziekenhuizen toe op uw personeel, dan kan een abonnement op het Cao Kenniscentrum handig zijn. Dat geldt ook voor organisaties die op het gebied van arbeidsvoorwaarden diensten verlenen aan ziekenhuizen. Een abonnement geeft u de mogelijkheid om het Cao Kenniscentrum, inclusief de toelichtingen, te raadplegen. Daarnaast ontvangt u de nieuwsbrief Cao Kenniscentrum, en kunt u publicaties zoals cao-boekjes tegen ledenprijzen bestellen. Een abonnement op het Cao Kenniscentrum kost € 1500 per jaar, exclusief btw.

Interesse?

Hebt u interesse in of vragen over een abonnement, neem dan contact op met de NVZ.


Zie ook