Learning@Work

Het B-learning platform van de Nederlandse Vereniging van Ziekenhuizen (NVZ) organiseert op maandag 26 november 2018 de werkconferentie “Learning@Work”. B-learning staat in het teken van opleiden en leren, sociale en technologische innovatie, cultuur- en organisatieveranderingen en leiderschap, en dat allemaal gecombineerd. Tijdens de werkconferentie staan we hierbij stil, en keynote speakers en praktijkvoorbeelden helpen ons daarbij. 
 

Sprekers

We trappen de werkconferentie af met Tiny en Tonny die functiedifferentiatie en leren op de werkplek onder de loep nemen. Daarna wordt u meegenomen in B-learning thema’s door de keynote speakers drs. Jitske Kramer, faalkundige Remko van der Drift en prof. dr. Gabriël Anthonio. Alle kennis, goede voorbeelden en ervaringen op het gebied van leren in de Nederlandse ziekenhuizen, worden tijdens 2 workshoprondes gedeeld met u. Lees meer over de sprekers.
 
 

Netwerkdiner

Na afloop van de werkconferentie kunt u de file nog even uitstellen: er is uitgebreid gelegenheid om na te praten en kennis en ervaring te delen tijdens het netwerkdiner, dat bij de kosten is inbegrepen! 
 

Algemene informatie

Datum: 26 november 2018
Tijd: 10:15 uur - 18:00 uur (vanaf 09:45 inloop en 18:00 – 19:30 netwerkdiner)
Locatie: Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum te Zeist
Kosten: €100 per deelnemer
 

Inschrijven 

Aanmelden is niet meer mogelijk, het maximum aantal deelnemers is bereikt.