Ga mee naar het Masie-event 'Learning 2018' in Orlando

17-07-2018

Vragen?

Liesbeth van der Heijden
Senior communicatieadviseur

Blijf op de hoogte

Voor het tweede achtereenvolgende jaar organiseert de NVZ samen met Performance Journey een studiereis naar het Masie-event in Orlando. 'Learning 2018' is hét toonaangevende internationale congres over leren en opleiden. De deelnemers aan de reis wonen niet alleen het congres bij, maar leggen daarna ook een aantal werkbezoeken af aan bedrijven en ziekenhuizen in New York.

Programma

Deelnemers vertrekken op zaterdag 3 november naar Orlando. Daar bezoeken ze Learning 2018, dat tot en met 7 november duurt. Daarna volgt de transfer naar New York, waar werkbezoeken aan vier of vijf Amerikaanse organisaties plaatsvinden. Zo zijn er afspraken met Diana Adams, Chief Learning Officer van het Mount Sinai Ziekenhuis uit New York, David Wall, Manager of Organizational Effectiveness van Adventist Health in Florida en Molly Petroff, Head Educational Services at St Vincent Hospital uit Pensylvania. Donderdagavond en vrijdag overdag is er gelegenheid om op eigen gelegenheid New York te verkennen. Op 10 november zijn de deelnemers weer terug in Nederland.
 

Deelnemers

De reis is zeer geschikt voor onder andere leerhuismanagers, opleidingsmanagers en opleidingsadviseurs. Vorig jaar namen 15 opleidingsprofessionals deel uit verschillende ziekenhuizen, naar verwachting zullen er dit jaar zo'n 25 deelnemers uit ziekenhuizen en umc's zijn. De reis bleek vorig jaar ook een uitstekende gelegenheid om contacten te leggen.
 

Vooruitblik

Op woensdag 19 september komen de deelnemers al bij elkaar voor een kennismaking en een vooruitblik op de reis samen met Bob Mosher (Masie co-host), die al een aantal thema’s van het event zal voorbespreken.
 

Meer informatie en aanmelden

Op de website performance-journey.com staat alle informatie over het programma, activiteiten en kosten. De NVZ heeft ervoor gezorgd dat de deelnemers vanuit de ziekenhuizen zonder BTW-opslag deel kunnen nemen. Dat betekent een besparing van 21%. Wie vóór 31 juli aanmeldt, betaalt 4.195 euro. Meer weten? Mail Alfred Remmits, a.remmits@performance-journey.com. Aanmelden kan door een e-mail met alle contactgegevens te sturen naar e.edwards@nvz-ziekenhuizen.nl.