Toolbox Evaluatie Functiedifferentiatie ontwikkeld

22-02-2018

Vragen?

Blijf op de hoogte

De NVZ biedt ondersteuning bij het evalueren van de implementatie functiedifferentiatie mbo/hbo verpleegkundigen in uw ziekenhuis. Dit gebeurt in samenwerking met de Nederlandse Federatie voor Universitaire ziekenhuizen (NFU). Deze ondersteuning wordt geboden met behulp van de Toolbox evaluatie functiedifferentiatie.

Toolbox

Deze Toolbox bestaat uit een nationaal uniform meetkader met bijbehorende survey. Met de Toolbox kunnen (meerdere) nul- en nametingen worden uitgevoerd om het effect van functiedifferentiatie inzichtelijk te maken. De toolbox is op 24 januari 2018 gepresenteerd en beschikbaar gesteld voor de ziekenhuizen. Meer informatie over het gebruik van de Toolbox evaluatie functiedifferentiatie vindt u op de onze website
 

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u naast informatie over de toolbox, ook nieuws en antwoorden op veelgestelde vragen. Tevens vindt u hier het aanmeldformulier voor het gebruik van de Toolbox en daarmee deelname aan de evaluatie. 
 

Meer informatie

Mocht u nog vragen hebben, neem dan contact op met Dewi Stalpers of Catharina van Oostveen (cvanoostveen@spaarnegasthuis.nl).