Kennis vergaren met behulp van (patiƫnten)panel

25-02-2019

Blijf op de hoogte

Op dinsdagmiddag 19 maart aanstaande organiseert NewCom een kennissessie rondom het opzetten van een organisatiebreed patiëntenpanel in het Amphia ziekenhuis.

Programma

Tijdens deze sessie wordt u meegenomen in de ervaringen van het opzetten van een ziekenhuisbreed (patiënten)panel. Frank Niemantsverdriet, zorgmarketeer bij het Amphia Ziekenhuis en zijn collega Annemarie Smeulders, secretaris van de cliëntenraad delen graag met u hun ervaringen rondom het opzetten van een organisatiebreed patiëntenpanel en de wijze waarop zij dit panel, met behulp van onderzoekstool Explora, inzetten binnen Amphia.

Aansluitend neemt onderzoeksbureau Newcom, die ook de onderzoekstool Explora beheert, u mee in het proces van richten, inrichten en verrichten van een dergelijk panel en krijgt u handvatten hoe u dit zelf kunt vormgeven.
Tevens is er ruimte voor een dialoog om nóg meer van elkaar te leren.

Overige informatie en aanmelden

Datum:19 maart 2019    
Tijd: 13.30 – 16.30 uur    
Locatie: Amphia, locatie Molengracht, Breda
Doelgroep: Marketing & Communicatie; Kwaliteit & Veiligheid; Patiëntenparticipatie; Cliëntenraad

Nieuwsgierig geworden? Aanmelden kan vóór dinsdag 12 maart via service@explora-zorg.nl

Let op: Er is een maximum aantal deelnemersplekken beschikbaar (maximaal 15 deelnemers en maximaal 2 deelnemers per zorginstelling). Indien u meer deelnemers wilt aanmelden is dit mogelijk. Zij worden op een reservelijst geplaatst. U hoort dan uiterlijk een week voorafgaand aan de training of het mogelijk is dat er meer dan 2 deelnemers aan de sessie deelnemen.