Beslist Samen! Met spreekkamerinformatie op maat

11-07-2018

Vragen?

Trudy Boshuizen
Senior beleidsadviseur Kwaliteit & Organisatie

Blijf op de hoogte

Save the date: op 17 oktober 2018 van 10.00 tot 12.00 uur vindt een informatiebijeenkomst plaats over het onlangs door Zorginstituut Nederland gehonoreerde programma 'Beslist Samen! Met spreekkamerinformatie op maat'. Het programma bouwt voort op het programma ‘Beslist Samen!’.

Weer trekken 12 ziekenhuizen samen op bij het implementeren van samen beslissen, nu mét uitkomstinformatie: 5 voorlopers in het toepassen van uitkomstinformatie en samen beslissen in de praktijk (Amsterdam UMC locatie AMC, Bernhoven, Erasmus MC, Maastricht UMC+ en Maxima Medisch Centrum) met 7 andere ziekenhuizen. Ieder bij minimaal 2 zorgintensieve aandoeningen die geschikt zijn voor samen beslissen: borstkanker, darmkanker, gewrichtsaandoeningen (knie/heup, reuma), liesbreuk, schisis en aneurysma aortae abdominalis.

Wil je als ziekenhuis opteren voor deelname als een van die 7 ziekenhuizen? Kom dan naar de informatiebijeenkomst in het Erasmus MC in Rotterdam. Meer informatie en mogelijkheid tot aanmelding voor de bijeenkomst volgt in september.