Nieuwe website Cao Ziekenhuizen beschikbaar

09-05-2018

Blijf op de hoogte

U kunt vanaf nu terecht op de nieuwe website cao-ziekenhuizen.nl voor alle informatie over de Cao Ziekenhuizen. De nieuwe website beschikt over een uitstekende zoekmachine en een overzichtelijke startpagina waarmee u snel de informatie heeft gevonden die u zoekt. 

Verbeteringen

Met de nieuwe website zijn enkele verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van het voormalige Cao Kenniscentrum binnen de NVZ-website. Zo bleek na onderzoek dat onze websitebezoekers liever aangesproken worden in de je-vorm in plaats van de u-vorm. Daarnaast was het oude inlogsysteem een frustratie voor velen. In de nieuwe website hoeft minder ingelogd te worden. Voor de doelgroepen waarvoor inloggen noodzakelijk is, hebben we de drempel hiervoor verlaagd. Ook is de nieuwe website voorzien van een uitstekende zoekmachine die werkt via boolean search, zoals we gewend zijn in Google. Het is dus niet meer nodig de hele cao-tekst te doorlopen op zoek naar de salarisschalen. Tenslotte is de nieuwe website voorzien van een fris en hedendaags design, dat onafhankelijk van het gebruikte scherm goed leesbaar is.
 
 

Medewerkers HRM

Medewerkers van de afdeling HRM van onze lid-instellingen, kunnen een inlog aanvragen voor de nieuwe website over de Cao Ziekenhuizen. Hiermee krijgen zij toegang tot extra informatie, zoals toelichtingen op de cao-tekst, informatie over relevante delen van het arbeidsrecht en HRM, een maandelijkse nieuwsbrief en de mogelijkheid tot inschrijving op cao-trainingen.  
 

Uitnodiging per e-mail 

Werkt u bij een afdeling personeelszaken van één van onze lid-instellingen en bent u al bij ons bekend? Dan ontvangt u automatisch een e-mail waarmee u uitgenodigd wordt een wachtwoord aan te maken. Ontvangt u deze week geen uitnodiging per e-mail (controleer ook uw map 'ongewenste e-mail') en wilt u wel gebruikmaken van de inlogmogelijkheid? Dan kunt u vanaf 16 mei een inlog bij ons aanvragen via info@nvz-ziekenhuizen.nl. De verwerking hiervan neemt enkele dagen in beslag.
 

NVZ-contactpersonen Werkgeverszaken

De NVZ-contactpersonen Werkgeverszaken, kunnen net als voorheen advies vragen aan ons team Werkgeverszaken via de nieuwe website. Dit gebeurt via een speciaal formulier na inloggen op de nieuwe website. NVZ-contactpersonen Werkgeverszaken ontvangen automatisch een e-mail met het verzoek een wachtwoord aan te maken. 
 

Nieuwsbrief 

Medewerkers met een inlog voor de nieuwe website, kunnen zich ook abonneren op de nieuwsbrief. Was u al geabonneerd op de nieuwsbrief van het Cao Kenniscentrum? Dan moet u zich hiervoor eenmalig opnieuw aanmelden. 
 

Opmerkingen 

Heeft u opmerkingen over onze nieuwe website over de Cao Ziekenhuizen, of ziet u iets wat niet werkt? Dan horen wij dit graag! Stuur ons in dat geval een e-mail op info@nvz-ziekenhuizen.nl.