Tipje van de sluier: Communicatiecongres 'Samen veranderen'

11-10-2017

Vragen?

Corine Bakker
Senior communicatieadviseur

Blijf op de hoogte

In de aanloop naar het communicatiecongres 'Samen veranderen' op 23 november werd deze week hard gewerkt aan de ontwikkeling van een verandertool speciaal voor NVZ-leden. Collega's uit lidinstellingen, bureau voor interne communicatie Involve en twee communicatiecollega's van de NVZ staken de hoofden bij elkaar voor de eerste ontwerpsessie van de verandertool. 

De vraag naar handvatten voor verandervraagstukken is groot, viel ons op binnen de communicatie-afdeling van de NVZ. Dit werd bevestigd tijdens de ontwerpsessie die vanochtend plaatsvond in samenwerking met het bureau Involve en collega's uit lidinstellingen. Vragen als 'zit ik op tijd aan tafel?', 'wat is eigenlijk mijn aanbod als communicatieadviseur' en 'ben ik voldoende ge-equipeerd om deze verandering te begeleiden?' kwamen op tafel met als doel een raamwerk voor de begeleiding van veranderprocessen te ontwikkelen. De volgende stap is hier een samenhangend geheel van te maken waarvan de 75%-versie 23 november gepresenteerd en getoetst wordt. 

Ben jij communicatieadviseur bij een van onze lidinstellingen en wil jij ook meedenken en -doen? Schrijf je dan in voor het communicatiecongres via deze link.

We hopen je te zien op 23 november!