Agenda

Werkt u bij een lidinstelling van de NVZ? Dan kunt u zich aanmelden voor één van onze bijeenkomsten. Wilt u de NVZ uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium, bijvoorbeeld als spreker of voor een presentatie? Dien hier uw aanvraag in.

U kunt het overzicht algemene vergaderingen en ledenraadplegingen 2018 ook downloaden als pdf.

Agenda

KiPZ-Workshop Breinleren

Donderdag 14 december 2017
Doelgroep: Opleidingsadviseur, leerhuismanager of hoofd P&O. Verder manager Kwaliteit, manager Inkoop en Zorg- of Clustermanager.

Tijd: 09.30 - 16.30 uur
Locatie: Utrecht

De zorg verandert in hoog tempo. Actuele thema’s als functiedifferentiatie, eHealth en continue vakbekwaamheid waren enkele jaren geleden nog niet in beeld. En veranderingen in de zorg leiden in de toekomst ook tot andere beroepen en competenties.Samen met EMC Performance biedt de NVZ verschillende workshops voor de HRD-professional van de toekomst aan

Workshop Breinleren
Hoe dragen werkende principes vanuit ‘Breinleren’ bij aan competentie ontwikkeling van de toekomst?

Stof op verschillende manieren leren, waarbij alle zintuigen worden aangesproken. Leren met heldere doelen voor ogen in de context waarin het geleerde moet worden toegepast. Leren door fysieke inspanning, door positieve en ontwikkelingsgerichte feedback. Leren met een zekere spanning, door herhaling en door na te doen. Leren door voort te bouwen op aanwezige kennis en vaardigheid. Allemaal principes die in breinonderzoek worden aangetoond als effectieve mechanismen bij leren. Principes die goed toepasbaar zijn voor de competentie ontwikkeling van de toekomst.

Op welke manier kun je deze principes inzetten om effectiever te leren en prestaties te verbeteren? En op welke manier kun je deze inzetten bij het ontwerpen en ontwikkelen van leerinterventies? In deze module bespreken we deze principes van de toepassingen van breinkennis en pas je deze toe in je eigen case.

Ga naar de website voor meer informatie en direct inschrijven.

 

 

Ga terug