B-learningcongres 2016

Congres 'Copy paste; de kunst van het afkijken’

Op donderdag 7 april 2016 is het zover. Voor de vierde maal organiseert de NVZ het B-learning congres ‘Copy Paste; de kunst van het afkijken’ in Hotel & Conferentiecentrum Woudschoten, Woudenbergseweg 54 in Zeist.  Wij nodigen u van harte uit aanwezig te zijn.

Bij dit congres draait het allemaal om ‘copy, paste’. De ontwikkelingen op het gebied van e-learning in de ziekenhuizen zijn immers talrijk. Het congres staat daarom vandaag in het teken van praktijkverhalen. Wat kunnen we van elkaar leren of zelfs afkijken en overnemen?

Iedere gastspreker of expert benadert het thema op eigen wijze; van online mindfullness tot opbrengsten van digitaal leren. Tijdens de themasessies is er gelegenheid om een specifiek thema of onderwerp verder uit te diepen. Door de verschillende invalshoeken is het congres gericht op een breed publiek dat zich bezig houdt met opleiden en ontwikkelen binnen de branche ziekenhuizen.

Kom naar het B-learningcongres en doe nieuwe kennis en inspiratie op in een prikkelende, interactieve omgeving, waar u bovendien tal van praktische toepassingen krijgt aangereikt. Deelname is exclusief voor leden en bedraagt slechts € 100,-. Op onze website vindt u het volledige programma en een overzicht van alle sprekers en themasessies.