Agenda

De NVZ organiseert meerdere bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over elke bijeenkomst.

Wilt u de NVZ uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium, bijvoorbeeld als spreker of voor een presentatie? Dien hier uw aanvraag in.

U kunt het overzicht algemene vergaderingen en ledenraadplegingen 2019 ook downloaden als pdf.

Workshop Impactgericht Denken

Datum
20-06-2019

Omschrijving

Na grote belangstelling in 2018 wordt de basisworkshop in 2019 herhaald voor degene die eerder niet konden deelnemen. Tijdens deze basisworkshop wordt u meegenomen in de basis van het ‘impactgericht’ denken; wat is eigenlijk ‘impact’, waarom is het belangrijk er aandacht aan te besteden, hoe realiseer je impact vanuit individuele leerinterventies en hoe maak je dat zichtbaar? Op kritische wijze wordt naar de samenhang tussen de doelstellingen en activiteiten en de resultaten en effecten gekeken. Aan de hand van voorbeelden wordt duidelijk gemaakt wat het verschil is tussen output, outcome en impact. Maar ook hoe leerinterventies zich verhouden tot de lange termijn organisatiedoelen. 

Programma

Het programma begint om 13:00 uur. Inloop is vanaf 12:30 uur. De workshop eindigt op 16:00 uur waarna er nog de mogelijkheid is de gezamenlijke borrel bij te wonen. 

Voor deze bijeenkomst zijn geen plaatsen meer beschikbaar. Wanneer u zich inschrijft zult u op de wachtlijst geplaatst worden
Datum
20-06-2019