Agenda

De NVZ organiseert meerdere bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over elke bijeenkomst.

Wilt u de NVZ uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium, bijvoorbeeld als spreker of voor een presentatie? Dien hier uw aanvraag in.

U kunt het overzicht algemene vergaderingen en ledenraadplegingen 2019 ook downloaden als pdf.

Workshop Issuedenken

Datum
11-04-2019
Locatie

Omschrijving


Issues kunnen een organisatie maken of breken. Hoe vergroot je nu de kans om daar zelf invloed op uit te oefenen? En, is het goed om te reageren of juist niet? 

Veel organisaties weten eigenlijk niet goed wat te doen met issues waar allerlei partijen aan duwen en trekken. Afwachten of wegduiken. Of, ze vragen zich af of het mogelijk is om zelf een issue op de agenda van politiek of samenleving te plaatsen en daarmee de discussie te sturen. Zowel het reageren op issues als het aansluiten bij of het maken van een issue kunnen goed werken. Maar hoe doe je dat?

Tijdens deze 1,5 uur durende workshop krijgt u inzicht in wat ‘issuedenken’ ziekenhuizen kan brengen. Ook gaat u zelf actief aan de slag met issuedenken in de praktijk en leert u hoe u het beste kunt reageren of anticiperen op de issues die spelen.

Trainers:
Sybrig van Keep, managing partner en senior adviseur bij De Issuemakers. Sybrig is gespecialiseerd in public affairs, stakeholdermanagement en issuemanagement en heeft jarenlange ervaring in de zorgsector.
Laura Mulder, senior adviseur bij De Issuemakers, is gespecialiseerd in corporate communicatie, issuemanagement en issuemaken. Verder adviseert zij met betrekking tot digitale informatie uitwisseling (Duppen).

Voor wie
De workshop is bedoeld voor NVZ-leden werkzaam bijvoorbeeld als communicatie-adviseur.

Gratis deelname
Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden. Wanneer u zich heeft ingeschreven, rekenen we op uw komst. Mocht u onverhoopt verhinderd zijn, vernemen we dit graag tijdig om anderen de kans te geven en onnodige kosten te voorkomen.

Meer weten
De workshop Issuedenken vindt plaats op 11 april 2019 van 14.00-16.00 bij NVZHeeft u een vraag over deze bijeenkomst? U vindt hier onze contactgegevens.


Datum
11-04-2019
Locatie