Agenda

De NVZ organiseert meerdere bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over elke bijeenkomst.

Wilt u de NVZ uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium, bijvoorbeeld als spreker of voor een presentatie? Dien hier uw aanvraag in.

U kunt het overzicht algemene vergaderingen en ledenraadplegingen 2019 ook downloaden als pdf.

JuMP contactpersonenmiddag

Datum
12-03-2019

Omschrijving

Tijdens deze JuMP-middag krijg je informatie over de eerste JuMP-producten die zijn opgeleverd: de stroomversnellers en de JuMP-scan. Hoe kun je deze producten gebruiken in de praktijk, en waaraan heb jij nog meer behoefte voor het succesvol implementeren van juiste zorg op de juiste plek? Ook is er tijdens deze JuMP-middag veel gelegenheid voor het delen van praktijkervaringen, en leer je je collega's van andere instellingen kennen via speeddates. We zorgen ervoor dat je terugreist met veel informatie, inspiratie en nieuwe contacten!

De bijeenkomst is van 12.30 uur tot 17.00 uur in de omgeving van Utrecht, met een inlooplunch vanaf 12.00 uur. De bijeenkomsten zijn niet regio- of instellingstype gebonden. 

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

 

Datum
12-03-2019