Agenda

De NVZ organiseert meerdere bijeenkomsten voor leden en niet-leden. Hieronder vindt u een overzicht en meer informatie over elke bijeenkomst.

Wilt u de NVZ uitnodigen voor een bijeenkomst of symposium, bijvoorbeeld als spreker of voor een presentatie? Dien hier uw aanvraag in.

U kunt het overzicht algemene vergaderingen en ledenraadplegingen 2019 ook downloaden als pdf.

Bijeenkomst imago-onderzoek huisartsen: Met de resultaten aan de slag!

Datum
12-02-2019

Omschrijving

Vorig jaar heb je het Nationale Ziekenhuis Imago Benchmark onder huisartsen afgenomen dat de NVZ in samenwerking met Newcom heeft opgezet. Ben je zelf al met de resultaten van start gegaan of ben je er nog helemaal niet aan toegekomen en zoek je nog naar handvatten om het aan te pakken? Wellicht vind je het interessant om van een collega te horen hoe zij met de uitkomsten van het onderzoek aan de slag zijn gegaan? Kom dan naar de bijeenkomst op dinsdagmiddag 12 februari in Utrecht.
 
Het Martini Ziekenhuis in Groningen scoorde op vele elementen hoog. Collega’s Celeste Reker en Ron Cator van het Martini Ziekenhuis delen graag met jullie als vakgenoten wat ze doen op het gebied van relatiebeheer met huisartsen. Ook hebben we een huisarts bereid gevonden om te delen hoe het contact met het ziekenhuis wordt ervaren.
 
Daarnaast heeft Newcom alle data (ruim 1.600 huisartsen hebben meegedaan) nog verder geanalyseerd. Zo krijg je meer inzicht in de verbanden tussen de uitkomsten. Deze extra analyse zullen ze exclusief voor de aanwezigen presenteren.

Voor organisatorische vragen over deze bijeenkomst kunt u contact opnemen met Heleen Steenbeek, bereikbaar via telefoonnummer 06 12 17 80 90 of via e-mail bijeenkomsten@nvz-ziekenhuizen.nl.

 

Datum
12-02-2019